Regler & Villkor: Hjärtan

Pågår från publicering till och med fredag 9 feb kl 08:00.

Vinn 5 påsar Hjärtan Salt med @EstrellaSverige på Instagram och Facebook

Dags för en snabb ❤️-tävling! Oavsett om du firar alla hjärtans dag med dejtnight på byn eller lägger patiens i tvättstugan så tänker vi att fem påsar Hjärtan är ett välkommet tillskott.

Så är du med:

✅Följ @estrellasverige

✅Tagga en vän ELLER kommentera något om din bästa eller mindre bästa alla hjärtans dag

Älska att det äntligen finns ett hjärta för snacksälsare ❤️

Tävlingsinfo: Vinsten är fem påsar Hjärtan Salt. Pågår från publicering till fredag 9/2 08:00. Vinnare kontaktas av @estrellasverige i DM. Totalt två vinnare dras på Instagram. Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta. Personuppgifter används endast för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren. Vinnare måste vara bosatt i Sverige. Fullstädniga villkor på estrella.se

Allmänna regler & villkor:

Pågår från publicering till slutdatum ovan. Totalt 4 personer dras av Estrella och kan inte överklagas. Värde är ca 100 kr (men känns som mer). Vinnare måste ha fyllt 18 år och vara bosatt i Sverige. Är du under 18 år behöver du en förmyndare som godkänner och tar emot vinsten. Personuppgifter används för att hantera tävlingen och i enlighet med Estrellas integritetspolicy.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Meta eller Tiktok.

Vinst kan inte bytas mot andra produkter, kontanter eller annat.

Vi kan inte garantera att vinsten hinner fram inför falla hjärtans dag men gör såklart vårt bästa 🙂

Fullständigt namn på vinnare och/eller screen name publiceras på Estrellas hemsida.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här.

Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen. Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Estrella förbehåller sig rätten att uppdatera regler och villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag vid exempelvis fusk.

Om tävlande inte svarar inom 24 timmar kan vinsten övergå till ny vinnare.