Regler & villkor Matchbössan

Arrangör: Tävlingen arrangeras av ESTRELLA i samråd med SvFF.

Tävlingens syfte: Tävlingen syftar till att samla in pengar i Matchbössan till förmån för Musikhjäpen och välja någon eller några krispiga matchstunder som visas under landskamp 2024.

Det vinner du: Det bästa bidraget får sin matchstund visad på jumboskärmen på Friends Arena under någon av landskamperna 2024. Du får även en matchkasse med Estrellasnacks till ett värde av ca 300kr. Efter bästa förmåga löser Estrella även biljett till matchen där bilden visas.

Så tävlar du:

  1. Donera valfritt belopp i Estrellas MATCHBÖSSA till förmån för Musikhjälpen. Spara en bekräftelse till epost eller skärmdump som bekräftar donationen.
  2. Skicka in din matchbild i tävlingsformuläret på estrella.se/matchbossan

Vinnare kontaktas via epost och/eller telefon av Estrella.

Vem får tävla: Alla som donerat i Estrellas MATCHBÖSSA får vara med och tävla. Är tävlande under 18 år behövs målsmans godkännande.

Period: Tävlingen pågår från MATCHBÖSSANS öppnande till och med att Musikhjälpen 2023 avslutas 17 december.

Regler och villkor: Estrella förbehåller sig rätten att diskvalificera personer och bidrag som bryter mot reglerna.

Fullföljande: Estrella förbehåller sig rätten att reglera, uppdatera och anpassa reglerna under tävlingens gång.

Specifikation: Tänk på att använda en stor och klar bild.

Specifikation: Estrella ansvarar inte över de tekniska möjligheterna att delta i tävlingen eller utnyttja vinsten.

Vinnande bidrag: De 1-3 bästa/roligaste/härligaste fotografiska bidragen väljs ut och visas på storbildsskärm under någon eller några av herrlandslagets- eller damlandslaget matcher under 2024.

De vinnande bidragen väljs ut av en jury bestående av personer på Estrella och godkänns av representanter hos SvFF.

Deltagande och godkännande: Genom att delta i tävlingen bekräftar du att du har godkännande från alla medverkande personer som förekommer i ditt bidrag. Du bekräftar även att du innehar upphovsrätten för fotografiet eller har tillåtelse från upphovsmannen att delta i tävlingen

Användningen i marknadsföring: Du godkänner att Estrella får använda ditt tävlingsbidrag i marknadsföring.

Donation till välgörenhet: För att delta måste du kunna uppvisa en bekräftelse i form av epostbekräftelse eller skärmdump som visar att du har donerat ett valfritt belopp till Estrellas MATCHBÖSSA till förmån för Musikhjälpen.

Bildretuschering: Du samtycker till att ESTRELLA har rätt att göra mindre retuscheringar i ditt bidrag, exempelvis för att dölja eller minska intrycket från andra varumärken, personer som inte har godkänt medverkan, symboler och liknande. Redigering sker med diskretion.

Dataskydd och integritetspolicy: Genom att delta i tävlingen samtycker du till att ESTRELLA hanterar din bild och dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och ESTRELLAS integritetspolicy.

Externa parter: Du samtycker till att externa parter får hantera dina uppgifter i syfte att hantera tävlingen, exempelvis för att kunna publicera och hantera ditt bidrag på storbildsskärmarna innan, under och efter arenamatcherna.

Visning av bild: Du är införstådd i- och samtycker till att din vinnande bild, när den visas på skärmarna, även kan ses och dokumenteras av personer på arenan, i TV, playtjänster, i andra fotografiska sammanhang med mera. Du samtycker även till att bilden kan sparas och lagras av tredje part och privatpersoner som fotograferar, filmar eller dokumenterar live- eller uppspelningar av materialet.

Användning av vinnande bild: Du samtycker till att den vinnande bilden kan användas i kombination med ESTRELLA och SvFF:s logotyp samt i annan kommunikation i syfte att marknadsföra tävlingen och relaterade evenemang. Du godkänner att Estrella och SvFF får publicera ditt bidrag i sina kanaler.

Biljetter & snacks: Givetvis får vinnaren en generös laddning snacks. I största möjliga mån kommer Estrella även att lösa biljetter till den match som vinnarbidragen visas under.

Genom att delta i ESTRELLA Fototävling accepterar du dessa regler och samtycker till att följa dem i sin helhet. Denna tävling är öppen för alla som uppfyller kraven enligt ovan. Estrella förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera regler & villkor under tävlingens gång.