Regler & Villkor: Matchkasse & signerad matchtröja

Giveaway om fotbollskit innehållande en matchkasse full med Estrellasnacks och en signerad matchtröja med signaturerna från damlandslaget. Pågår på Tiktok och Instagram @estrellasverige

Pågår från publicering och avslutas måndag 24/7 (om inte annat anges) och vinnaren kontaktas av oss vis DM från @estrellasverige på Instagram eller Tiktok. Estrella har inga andra konton på Tiktok eller Instagram. 1 vinnare totalt dras slumpmässigt av Estrella och kan inte överklagas.

Tävlingen är inte stödd/sponsrad/administrerad av Tiktok eller Meta.

Du måste ha fyllt 16år för att få delta. Under 18år krävs målsmans godkännande. Vinnare måste vara bosatt i Sverige. Användarnamn och/eller fullständigt för- och efternamn på vinnare publiceras på Estrellas hemsida och/eller sociala medier efter dragningen. Om den kontaktade vinnaren inte svarar efter helgen kan vinsten gå vidare.

Personuppgifter används för att hantera tävlingen och kontakta vinnaren i enlighet med Estrellas integritetspolicy. Fullständig policy finns här. Anställda på Estrella och deras familjer kan ej delta i tävlingen.

Borttappad-, icke utnyttjad- eller returnerad vinst ersätts ej. Estrella ansvarar inte för eventuella tekniska hinder att delta i tävlingen. Estrella ansvarar inte för vinsten efter att den lämnat Estrella.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinstens värde uppgår i ca 300kr snacks och 999 kr matchtröja.

Estrella förbehåller sig rätten att ändra regler & villkor under tävlingens gång samt att diskvalificera bidrag.